•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak! ••

contact agenda

Danslessen juf Djenné

Al enkele jaren werken we samen met Artez Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Dans. Ook dit jaar kunnen we vol trots melden dat er twee stagiaires dansles komen geven aan de kinderen. 

Afgelopen week zijn de danslessen bij de Rupsjes, Vlinders, Kikkers en Panters gestart. De stagiaire die het eerste half jaar les geeft heet Djenné en is elke donderdagochtend bij ons op school. Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Even voorstellen.... Ik ben Djenné Schwachöfer, derde jaars student aan de opleiding Bachelor Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Ik zal vanaf midden september danslessen gaan geven aan de groepen Rupsjes, Vlinders, Kikkers en Panters. In mijn danslessen staat dansplezier voorop. Het samen dansen en in elk kind zijn of haar eigenheid naar voren te laten komen vind ik belangrijk. Dat elk kind de mogelijkheid krijgt om zich uit te drukken door dans. Mijn dansachtergrond ligt in de verschillende dansdisciplines en ik zal van hieruit dan ook aan de slag gaan. Ik kijk ernaar uit om alle kinderen te ontmoeten en samen aan de slag te gaan. Tot de donderdagochtend!

Dansjuf Djenné

 

 

Naar het overzicht

Nieuws

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Mooi nieuws zo aan het einde van deze week! Ook dit jaar zijn wij ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dat betekent dat we vanaf 12 november 2018 tot en met 19 april 2019 drie keer per week een portie groente en fruit ontvangen.

Kijk verder

Kinderboekenweek thema 'Vriendschap, kom erbij!

Volgende week woensdag openen wij de Kinderboekenweek en gaan we in de klassen hiermee actief aan de slag! Dit jaar is het thema 'Vriendschap, kom erbij!' Om de Kinderboekenweek met veel boekenpret af te sluiten houden we donderdag 11 oktober (onder schooltijd) een boeken...

Kijk verder

Danslessen juf Djenné

Al enkele jaren werken we samen met Artez Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Dans. Ook dit jaar kunnen we vol trots melden dat er twee stagiaires dansles komen geven aan de kinderen. Afgelopen week zijn de danslessen bij de Rupsjes, Vlinders, Kikkers en Panters gestart.

Kijk verder
Meer Nieuws