•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak!
U bent van harte welkom om sfeer te proeven en kennis te maken met onze manier van werken.
Open dagen in schooljaar 2022-2023: woensdag 15 maart van 9.00 - 12.00 uur en donderdag 25 mei van 9.00 - 14.00 uur.

tel: 026-3120924
directie.mkcw@liemersnovum.nl ••

contact agenda

Zonnepanelen van Slim opgewekt

Slim opgewekt, een organisatie die o.a. scholen helpt te verduurzamen, gaat woensdag 30 september zonnepanelen op het dak van onze school plaatsen. Bij de installatie hoort een educatief programma waarbij kinderen met leuke en leerzame activiteiten als het Wattsonslab, bezig gaan met duurzame activiteiten en leren hoeveel energie de zonnepanelen opleveren en wat je daar dan allemaal mee kunt doen. Vorig schooljaar is de verlichting aangepast en hiermee maken we opnieuw in stapje in de verduurzaming van onze school.

Naar het overzicht

Nieuws

Werkgroep plein aan het woord

Ouders van de werkgroep plein zetten zich actief in. Na de zomervakantie gaat het dan toch eindelijk beginnen!

Kijk verder

Crowdfundingactie Groener schoolplein MKC

Ons Montessori Kindcentrum wil graag een aantrekkelijk en groen schoolplein voor onze kinderen waar veel te spelen, leren en ontdekken valt. De kinderen hebben samen met de leerkrachten een mooi ontwerp gemaakt waarin we aan zoveel mogelijk wensen tegemoet gekomen zijn.

Kijk verder

VierKeerWijzer

Kosmisch onderwijs krijgt op het MKC vorm vanuit een methodiek die VierKeerWijzer heet. Kosmisch onderwijs neemt kinderen mee in een oriëntatie op de wereld. Het VierKeerWijzer model geeft kinderen en leerkrachten veel ruimte om thema's op alle mogelijke manieren te onder...

Kijk verder
Meer Nieuws