•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak!
U bent van harte welkom om sfeer te proeven en kennis te maken met onze manier van werken.

Woensdag 19 maart en woensdag 14 mei 2025 van 9.00 tot 12.00 uur houden we open dagen en bent u welkom om even binnen te wandelen en de dagelijkse praktijk te zien.

tel: 026-3120924
directie.mkcw@liemersnovum.nl ••

contact agenda

Medezeggenschapsraad

download laatste Notulen

Zoals elke school heeft onze school een medezeggenschapsraad. Deze bestaat uit een oudergeleding en een personeelsgeleding. Op onze school neemt altijd een ouder van de Montessori-afdeling en een ouder van de DaVinci-afdeling zitting in de MR. Ook de personeelsgeleding is opgebouwd uit een Montessori-leerkracht en een DaVinci-leerkracht, zodat beide afdelingen evenredig vertegenwoordigd worden.

Oudergeleding: 

Montessori: Elien van Langen-Brands 

DaVinci: Sjoerd en Heleen Pauw

Leerkrachtengeleding: 

Montessori: Lotte Nijhof, leerkracht groep 3/4/5, Giraffen

DaVinci: Brenda van Beek, leerkracht groep 7/8, Ara's

Heeft u vragen of wilt u iets ter bespreking inbrengen, dan kunt u ons bereiken via mr.mkcw@liemersnovum.nl 

 

Nieuws

Genieten van het groene speelplein

Het groene plein is gerealiseerd. Wat een speelplezier! Genieten van radijsjes, rode biet, maïs en boontjes uit de eigen moestuin. De werkgroep onderhoud, bestaand uit een aantal ouders en collega's, zorgen er samen met de kinderen voor dat het plein mooi en groen blijft.

Kijk verder

VierKeerWijzer

Kosmisch onderwijs krijgt op het MKC vorm vanuit een methodiek die VierKeerWijzer heet. Kosmisch onderwijs neemt kinderen mee in een oriëntatie op de wereld. Het VierKeerWijzer model geeft kinderen en leerkrachten veel ruimte om thema's op alle mogelijke manieren te onder...

Kijk verder

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Ons kindcentrum wil graag gezond gedrag stimuleren. Vanaf 5 december 2023 zullen we twintig weken lang gratis groente en fruit ontvangen dat 3x per week uitgedeeld wordt aan de kinderen. Deze groente- en fruitleveringen ontvangen we vanuit het Europees project Schoolfruit...

Kijk verder
Meer Nieuws