•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak!
U bent van harte welkom om sfeer te proeven en kennis te maken met onze manier van werken.
tel: 026-3120924
directie.mkcw@liemersnovum.nl ••

contact agenda

Medezeggenschapsraad

download laatste Notulen

Zoals elke school heeft onze school een medezeggenschapsraad. Deze bestaat uit een oudergeleding en een personeelsgeleding. Op onze school neemt altijd een ouder van de Montessori-afdeling en een ouder van de DaVinci-afdeling zitting in de MR. Ook de personeelsgeleding is opgebouwd uit een Montessori-leerkracht en een DaVinci-leerkracht, zodat beide afdelingen evenredig vertegenwoordigd worden.

Oudergeleding: 

Montessori: Michel Maas

DaVinci: Sjoerd en Heleen Pauw

Leerkrachtengeleding: 

Montessori: Lotte Nijhof, leerkracht groep 3/4/5, Giraffen

DaVinci: Brenda van Beek, leerkracht groep 6/7/8, Ara's

Heeft u vragen of wilt u iets ter bespreking inbrengen, dan kunt u ons bereiken via mr.mkcw@liemersnovum.nl 

 

Nieuws

Crowdfundingactie Groener schoolplein MKC

Ons Montessori Kindcentrum wil graag een aantrekkelijk en groen schoolplein voor onze kinderen waar veel te spelen, leren en ontdekken valt. De kinderen hebben samen met de leerkrachten een mooi ontwerp gemaakt waarin we aan zoveel mogelijk wensen tegemoet gekomen zijn.

Kijk verder

VierKeerWijzer

Kosmisch onderwijs krijgt op het MKC vorm vanuit een methodiek die VierKeerWijzer heet. Kosmisch onderwijs neemt kinderen mee in een oriëntatie op de wereld. Het VierKeerWijzer model geeft kinderen en leerkrachten veel ruimte om thema's op alle mogelijke manieren te onder...

Kijk verder

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Ons kindcentrum wil graag gezond gedrag stimuleren. Opnieuw zijn we ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Vanaf de eerste schoolweek zullen we wekelijks groente en fruit ontvangen dat gratis 3x per week uitgedeeld wordt aan de kinderen.

Kijk verder
Meer Nieuws