•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak!
U bent van harte welkom om sfeer te proeven en kennis te maken met onze manier van werken.
Open dagen in schooljaar 2022-2023: woensdag 15 maart van 9.00 - 12.00 uur en donderdag 25 mei van 9.00 - 14.00 uur.

tel: 026-3120924
directie.mkcw@liemersnovum.nl ••

contact agenda

Protocollen

Het schoolondersteuningsprofiel
Het schoolondersteuningsprofiel is, in het kader van passend onderwijs, een belangrijk instrument waarin de school de ondersteuning vastlegt. Het ondersteuningsprofiel beschrijft de wijze waarop de school de basisondersteuning vormgeeft en welke extra ondersteuning de school biedt, kan bieden of wil gaan bieden. Het SOP is opvraagbaar bij de directie.

Pestprotocol
Zoals op elke school, komt pesten ook bij ons voor. In het Pestprotocol 2022-2023 staat uitgewerkt hoe wij hier, wanneer het zich voordoet, mee omgaan. Het geeft een antwoord aan kinderen, leerkrachten en ouders.

Het samenwerkingsverband is te bereiken via: www.swvdeliemers-po.nl 

Nieuws

Werkgroep plein aan het woord

Ouders van de werkgroep plein zetten zich actief in. Na de zomervakantie gaat het dan toch eindelijk beginnen!

Kijk verder

Crowdfundingactie Groener schoolplein MKC

Ons Montessori Kindcentrum wil graag een aantrekkelijk en groen schoolplein voor onze kinderen waar veel te spelen, leren en ontdekken valt. De kinderen hebben samen met de leerkrachten een mooi ontwerp gemaakt waarin we aan zoveel mogelijk wensen tegemoet gekomen zijn.

Kijk verder

VierKeerWijzer

Kosmisch onderwijs krijgt op het MKC vorm vanuit een methodiek die VierKeerWijzer heet. Kosmisch onderwijs neemt kinderen mee in een oriëntatie op de wereld. Het VierKeerWijzer model geeft kinderen en leerkrachten veel ruimte om thema's op alle mogelijke manieren te onder...

Kijk verder
Meer Nieuws