•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak!

De open dag van zaterdag 21 maart gaat niet door in verband met richtlijnen vanuit de overheid met betrekking tot de gezondheid.
De komende drie weken is onze school gesloten, we hopen vanaf 6 april weer open te zijn. ••

contact agenda

Nieuws

Vakantiedagen, studiedagen en vrije vrijdagen schooljaar 2019-2020

Geschreven op

De vakantiedagen, studiedagen en vrije vrijdagen voor de kleuters voor het schooljaar 2019-2020 zijn bekend. Houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen. Vakanties schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 20 december 2019 t/m 3... Lees meer »

Designweek@school

Geschreven op

In de week van 4 t/m 8 februari 2019 zinderde het in de school. Alle groepen zochten het antwoord op de vraag; hoe verkleinen we onze ecologische voetafdruk? In alle groepen bedachten we oplossingen voor een zo'n duurzaam mogelijke wereld. Lees meer »

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Geschreven op

Ons kindcentrum wil graag gezond gedrag stimuleren. We zijn ook dit jaar opnieuw ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Vanaf 11 november krijgen kinderen 20 weken lang 3 porties groente of fruit per week aangeboden. Lees meer »

Nieuwsbrief

Geschreven op

Onder het kopje 'Algemene informatie' vindt u onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte! Lees meer »

'Weekly Mile' met Jong Oranje

Geschreven op

De voetballers van jong Oranje geven op 10 september samen met burgemeester van Hout het startschot van 'The Weekly Mile', het wekelijkse rondje hardlopen. Een half jaar lang zullen de kinderen van de Giraffen en Olifanten voorafgaand aan de pauze 5 minuten hardlopen onde... Lees meer »

Nieuw schooljaar, nieuwe website!

Geschreven op

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website, waar alle informatie over ons Kindcentrum te vinden is. Lees meer »

Nieuws

Vakantiedagen, studiedagen en vrije vrijdagen schooljaar 2019-2020

De vakantiedagen, studiedagen en vrije vrijdagen voor de kleuters voor het schooljaar 2019-2020 zijn bekend. Houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen. Vakanties schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 20 december 2019 t/m 3...

Kijk verder

Designweek@school

In de week van 4 t/m 8 februari 2019 zinderde het in de school. Alle groepen zochten het antwoord op de vraag; hoe verkleinen we onze ecologische voetafdruk? In alle groepen bedachten we oplossingen voor een zo'n duurzaam mogelijke wereld.

Kijk verder

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Ons kindcentrum wil graag gezond gedrag stimuleren. We zijn ook dit jaar opnieuw ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Vanaf 11 november krijgen kinderen 20 weken lang 3 porties groente of fruit per week aangeboden.

Kijk verder
Meer Nieuws