•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak! ••

contact agenda

Nieuws

Designweek@school

Geschreven op

In de week van 4 t/m 8 februari zindert het in de school. Alle groepen zoeken het antwoord op de vraag; hoe verkleinen we onze ecologische voetafdruk? In alle groepen bedenken we oplossingen voor een zo'n duurzaam mogelijke wereld. Lees meer »

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Geschreven op

Ons kindcentrum wil graag gezond gedrag stimuleren. Ook dit jaar zijn wij ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dat betekent dat we vanaf 12 november 2018 tot en met 19 april 2019 drie keer per week een portie groente en fruit ontvangen. Lees meer »

Nieuwsbrief

Geschreven op

Onder het kopje 'Algemene informatie' vindt u onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte! Lees meer »

'Weekly Mile' met Jong Oranje

Geschreven op

De voetballers van jong Oranje geven op 10 september samen met burgemeester van Hout het startschot van 'The Weekly Mile', het wekelijkse rondje hardlopen. Een half jaar lang zullen de kinderen van de Giraffen en Olifanten voorafgaand aan de pauze 5 minuten hardlopen onde... Lees meer »

Nieuw schooljaar, nieuwe website!

Geschreven op

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website, waar alle informatie over ons Kindcentrum te vinden is. Lees meer »

Nieuws

Designweek@school

In de week van 4 t/m 8 februari zindert het in de school. Alle groepen zoeken het antwoord op de vraag; hoe verkleinen we onze ecologische voetafdruk? In alle groepen bedenken we oplossingen voor een zo'n duurzaam mogelijke wereld.

Kijk verder

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Ons kindcentrum wil graag gezond gedrag stimuleren. Ook dit jaar zijn wij ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dat betekent dat we vanaf 12 november 2018 tot en met 19 april 2019 drie keer per week een portie groente en fruit ontvangen.

Kijk verder

Nieuwsbrief

Onder het kopje 'Algemene informatie' vindt u onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte!

Kijk verder
Meer Nieuws