•• Twee unieke onderwijsconcepten onder één dak! ••

contact agenda

Nieuws

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Geschreven op

Mooi nieuws zo aan het einde van deze week! Ook dit jaar zijn wij ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dat betekent dat we vanaf 12 november 2018 tot en met 19 april 2019 drie keer per week een portie groente en fruit ontvangen. Lees meer »

Kinderboekenweek thema 'Vriendschap, kom erbij!

Geschreven op

Volgende week woensdag openen wij de Kinderboekenweek en gaan we in de klassen hiermee actief aan de slag! Dit jaar is het thema 'Vriendschap, kom erbij!' Om de Kinderboekenweek met veel boekenpret af te sluiten houden we donderdag 11 oktober (onder schooltijd) een boeken... Lees meer »

Danslessen juf Djenné

Geschreven op

Al enkele jaren werken we samen met Artez Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Dans. Ook dit jaar kunnen we vol trots melden dat er twee stagiaires dansles komen geven aan de kinderen. Afgelopen week zijn de danslessen bij de Rupsjes, Vlinders, Kikkers en Panters gestart. Lees meer »

Week van de Pauzehap

Geschreven op

Wij stimuleren een gezonde leefomgeving. Daarom doen wij mee aan de 'Week van de Pauzehap', een lesprogramma waarbij de kinderen in gesprek gaan over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Daarnaast krijgen de kinderen 3 dagen een gezonde pauzehap aangeboden. Dinsdag: Lees meer »

Nieuwsbrief

Geschreven op

De eerste nieuwsbrief van dit schooljaar staat op onze site. U kunt deze vinden onder het kopje algemene informatie. Zo blijft u op de hoogte! Lees meer »

'Weekly Mile' met Jong Oranje

Geschreven op

De voetballers van jong Oranje geven op 10 september samen met burgemeester van Hout het startschot van 'The Weekly Mile', het wekelijkse rondje hardlopen. Een half jaar lang zullen de kinderen van de Giraffen en Olifanten voorafgaand aan de pauze 5 minuten hardlopen onde... Lees meer »

Nieuw schooljaar, nieuwe website!

Geschreven op

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website, waar alle informatie over ons Kindcentrum te vinden is. Lees meer »

Nieuws

EU-Schoolfruit- en groenteprogramma

Mooi nieuws zo aan het einde van deze week! Ook dit jaar zijn wij ingeloot voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dat betekent dat we vanaf 12 november 2018 tot en met 19 april 2019 drie keer per week een portie groente en fruit ontvangen.

Kijk verder

Kinderboekenweek thema 'Vriendschap, kom erbij!

Volgende week woensdag openen wij de Kinderboekenweek en gaan we in de klassen hiermee actief aan de slag! Dit jaar is het thema 'Vriendschap, kom erbij!' Om de Kinderboekenweek met veel boekenpret af te sluiten houden we donderdag 11 oktober (onder schooltijd) een boeken...

Kijk verder

Danslessen juf Djenné

Al enkele jaren werken we samen met Artez Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Dans. Ook dit jaar kunnen we vol trots melden dat er twee stagiaires dansles komen geven aan de kinderen. Afgelopen week zijn de danslessen bij de Rupsjes, Vlinders, Kikkers en Panters gestart.

Kijk verder
Meer Nieuws